Saturday 13 April 2013

Vaasan KV-näyttely

Hieno päivä Vaasan näyttelyssä - ja mukana menossa oli Käpy.

Kaikki alkoi siitä, kun saimme parkkipaikan aivan Botnia-hallin vierestä, kuivalta maalta, ei sohjoa, ei vettä. Pahimmillaan, pari kolme vuotta sitten, olemme kantaneet tavaroitamme lähes kilometrin päästä, tien varresta halliin. Toinen mukava asia oli se, että kehän vieressä oli runsaasti tilaa klo 8 aamulla. Saimme valita juuri meille sopivan paikan ja asettelimme Kävyn kopan siihen. Griffon-tuttuja kerääntyi kehän laidalle ja vaihtelimme kuulumisia. Kehä käynnistyi, kun kello kilahti 9. En ennättänyt edes tehdä normaalia koirankampausrutiiniani. Yleensä kampaan koiran  noin 10 kertaa ja parran varmaan 20 kertaa, ennen kuin pääsemme kehään. Nyt ei siis paljon ennättänyt valmistautua. Käpy meni kehässä melko nätisti, välillä pää oli vähän alaspäin suuntautunut, mutta askel oli määrätietoinen. Tuomari Zidy Munsterhielm-Ehnberg tykkäsi Kävyn tyylistä ja lopulta plakkariin tipahti serti ja rodun parhaan titteli. Täytyy myöntää, että emme olleet ihan näin hienoa tulosta odottaneet. Käpy on juuri vaihtanut rotua bruxelloisista belgeksi, joten se varmaankin hieman edesauttoi menestystä. Bruksikehässä on moitittu aina Kävyn väriä ja tuloksena on ollut EH tai H. Rotumuutoksen takia ne tulokset ovat kuitenkin pyyhitty pois kirjanpidosta, joten itse asiassa tämä on Kävyn ensimmäinen virallinen näyttelytulos.

Zidyn arvostelu Kävystä:

Viehättävä nuori narttu, jolla kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat. Hyvä purenta. Hyvin kulmautunut. Erinomainen raajaluusto. Hyvä runko. Kauniit liikkeet. Karkea karva, hieman pitkässä kunnossa. Iloinen luonne.

Ryhmäkehään emme valitettavasti pystyneet jäämään, sillä kotona odotteli 5 koiraa hoitajiaan.

Kävyn palkintosaalis Vaasasta.


Onpas kummallinen kuvatus, tuumii Käpy.


Esiteltiin etuliikkeitä.

Jotain mielenkiintoista maassa.

Nakin voimalla poseerataan.

3 comments:

  1. Siellähän meni hyvin Kävyn kanssa! Paljon onnea :)

    Mitä koirahieronta-rintamalle kuuluu? Ootko paljon kurssin jälkeen hieroskellut koiria? :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos onnitteluista. :)

    Kyllä on hieronnat jatkuneet. Ja omat koirat ovat edelleen testikappaleita. Pari koiraa per viikonloppu. Spiinapiste- ja triggerpiste-kartat ovat teipattuna seinälle mutta en edelleenkään ole löytänyt yhtään trigger-pistettä. :D

    ReplyDelete
  3. Onnea Vaasan upeasta menestyksestä! Mahtavaa!! :)

    ReplyDelete